Historie

Stavern Båt og Motor AS yter topp service for din båt. Vi tar oss av vinteropplag, passer godt på båten din og gir den nødvendig pleie, mens du kan slappe av helt uten bekymringer. Om motoren på din båt er festet på utsiden (Outboard) eller innebygget (Inboard), kan du føle deg trygg på at den får den omsorg og pleie den fortjener etter en sesong i saltvann.

Om motoren på din båt er festet på utsiden (Outboard) eller innebygget (Inboard), kan du føle deg trygg på at den får den omsorg og pleie den fortjener etter en sesong i saltvann.

Vi tilbyr inngjerdet, innelåst, kameraovervåket opplagring.

Hos oss kan du få utført oppgraderinger og reparasjoner under opplaget.

Våre service- og opplagskunder har høyeste prioritering for assistanse ved behov.

Utvikling

Vi har fått et fantastisk anlegg her på Hegdal, og kan takle de fleste utfordringer i vårt moderne båtverksted dersom du skulle velge å gi oss oppdrag på din båt, båtmotor, hekkagregat eller påhengsmotor.

Om du har en Evinrude E-tec eller en Mercury firetakt så har vi diagnoseutstyr og kunnskap til å gi den rette hjelpen. Hos oss er det en stadig forbedring i presisjonsmekanikk, som gjør at vi bruker mindre tid på og utføre mer.

Her har vi 2000m2 under tak, fordelt på 1200m2 båtlager for vinterlagring av båter, samt 700m2 spesialinnredet båtverksted, der vi som merkeverksted for Evinrude, Mercury, Suzuki og Cummins Mercruiser kan gi deg en trygg og god opplevelse når du behøver tjenester til din båt. Vi har i sommer fått en ny skreddersydd truck som kan brukes til opptak og handling av alle typer båter, fra Rib, skjærgårdsjeep, Daycruisere til større Cabincruiser. Dette gjør at vi løfter båtene opp fra vår slipp i Lågen kun 30m fra båtverkstedet.

Båtservice

Hos oss er det båtservice og reparasjoner hele året, midtvinters jobber vi med båtene for at de skal være klar til bruk, og for at båtmotoren skal fungere problemfritt på gode feriedager sommeren igjennom. Da er det bunnstoffing, polering, motorservice.

Vi kan være behjelpelig dersom det skal installeres nytt båtutstyr, som baugpropell, ankervinsj, kartplotter og ekkolodd.

Vi har spesialkompetanse på utskifting av innenbords motorer og propellanlegg. Og dersom gearhuset skal overhales eller ditt drev krangler kan du trykt komme til Stavern Båt og Motor for assistanse.

Verksted
Utstyr
Opplag
evinrude
mercury
cm
suzuki